GÜNCEL

Set yemekleri Elçin Sangu'yu hasta etti!

Kiralık Aşk'ın Defne'si Elçin Sangu, geçen yıl setteki yemekler nedeniyle 3 ay hastalık çektiğini açıkladı...

Set yemekleri Elçin Sangu'yu hasta etti! - Sayfa 1

Kiralık Aşk dizisiyle Türk izleyicisi için fenomen oyuncularından birisi olan Elçin Sangu, geçen yıl yorgunluk ve yanlış beslenme nedeniyle 3 ay serumla yaşadığını, bu sezon önlem olarak dizi setine yemekleri evden götürdüğünü söyledi. Elçin Sangu'nun InStyle dergisine verdiği röportajdan bazı çarpıcı bölümler şöyle:

Set yemekleri Elçin Sangu'yu hasta etti! - Sayfa 2

PİYANO ÇALMAYI ÇÖK ÖZLEDİM Vaktiniz olsaydı neler yapmak isterdiniz? Güzel planlarım var; gezmek istiyorum. Gerçekten sosyal hayatım olmadığı için şu an sosyalleşmek bile benim için bir şey yapmak anlamına geliyor. Kitap okumayı, piyano çalmayı, kısacası yapmayı sevdiğim her şeyi özledim.

Set yemekleri Elçin Sangu'yu hasta etti! - Sayfa 3

ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIĞIM HİÇ YOK! Seyahat anlayışınız nasıldır? Yemek, sanat ve yeni keşifler mi? Alışveriş mi? Alışveriş alışkanlığım hiç yok. Hatta en son Milano’ya gittim ama iki parça bir şey alıp geldim. Ancak bir şey göreceğim, çok hoşuma gidecek, olmayan bir şey olacak o zaman ilgimi çekiyor ve alıyorum ama sadece alışveriş yapmaya bir yere gitmem.

Set yemekleri Elçin Sangu'yu hasta etti! - Sayfa 4

İYİ RESİM YAPARIM, DANS EDERİM Kiralık Aşk’tan önce de sizi tanıyorduk ama bu diziyle beraber sizinle ilgili her şey çok konuşuldu. Bizim bilmediğimiz özellikleriniz var mı? Bir şekilde parça parça bazı şeylere yeteneğim var. Mesela, iyi resim yapmak, dans etmek, Çerkes kültürünün getirisi olarak biraz şarkı söylemek. Beste hiç yapmıyorum ama enstrüman çalmak başka bir şey, galiba enstrümanı şarkı söylemekten daha çok seviyorum. Biraz daha fırsatım ve boş vaktim olsa onu iyice geliştirip, kendimi daha mutlu edeceğim bir hale getirebilirim. Bir de yazı yazmayı çok seviyorum. Mesela senaryo yazmayı çok istiyorum. Yeteneğim var mı bilmiyorum.