GÜNCEL

Serenay Sarıkaya Fi Pi Çi için 3 ay boyunca ne yaptı?

Serenay Sarıkaya, Vatanım Sensin'de konuk oyuncu olacak mı?.. Fi Pi Çi dizisinin çekimlerine nasıl hazırlandı?.. Şarkı albümü yapacak mı?..

Serenay Sarıkaya Fi Pi Çi için 3 ay boyunca ne yaptı? - Sayfa 1

"Vatanım Sensin" dizisin çok beğendiğini söyleyen Seranay Sarıkaya, dizinin kadrosuna konuk oyuncu olarak katılır mı?.. Başrolünde oynadığı internet platformu için çekilen Fi Pi Çi dizisinin çekimleri nasıl gidiyor?.. Şarkıcılığa soyunacak mı?.. İşte Serenay Sarıkaya'nın Hürriyet'e verdiği röportajın ilginç bölümleri...

Serenay Sarıkaya Fi Pi Çi için 3 ay boyunca ne yaptı? - Sayfa 2

DİZİ İÇİN 3 AY DANS DERSLERİ ALDIM “Fi Çİ Pi” dizisinin çekimleri nasıl gidiyor? - Çekimlerimiz yeni başladı sayılır. İkinci haftaya girdik. Öncesinde büyük bir çalışma dönemi geçirdik. Canlandırdığım Duru karakteri dans ettiği için üç aya yakın zamandır dans dersi alıyorum. Balerin kökenli ama modern dansla ilgilenen bir kız olduğu için böyle bir süreç geçirdim. Zormuş da yahu (gülüyor). Hazırlık sürecine önem verdiğin zaman başka bir sonuç alıyorsunuz. Ekipçe iyi bir yolda olduğumuzu hissediyorum. Umarım izleyici de çok sevecektir.

Serenay Sarıkaya Fi Pi Çi için 3 ay boyunca ne yaptı? - Sayfa 3

GÜZEL BİR EKİP OLDUK Televizyonlara alternatif yayın platformları, iş garantisini artırır mı dersiniz? - Garantiden ziyade özgün işler yapabilmek adına heyecanlanıyorum. Dizi süreleri çok uzadı, verimlilik düşmeye başladı. Oynamakta zorlandığımız gibi senaristin de her hafta sinema filmi tadında bir senaryo çıkarması zorlaşmaya başladı. O anlamda o platformlar çok daha güzel koşullar sunuyor. Benim için önemli olan, beni heyecanlandıran, oynamak istediğim bir şey olup olmadığı.

Serenay Sarıkaya Fi Pi Çi için 3 ay boyunca ne yaptı? - Sayfa 4

◊ Dizi kadronuz da çok güzel... - Çok güzel bir ekip buluştu. Hepimiz çok heyecanlıyız. Yapmayı istediğimiz tek şey layıkıyla aktarmak.