GÜNCEL

Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri sahiplerini buldu

7. Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri sahiplerini buldu... En iyi erkek oyuncu kim oldu? En iyi kadın oyuncu kim oldu?

Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri sahiplerini buldu - Sayfa 1

Bu yıl 7. düzenlenen Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri sahiplerini buldu. Sunuculuğunu Hakan Meriçliler'in yaptığı "7. Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri" töreni, Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi, Yıldız Kenter Salonu'nda gerçekleştirildi.

Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri sahiplerini buldu - Sayfa 2

ÇOLPAN İLHAN ÖZEL ÖDÜLÜ Oyuncu Kerem Alışık, törende yaptığı konuşmada, annesi Çolpan İlhan ve babası Sadri Alışık'a minnet duygularını ederek, "Sanatın bir yakınma değil, toplumsal meselelere dokunma ihtiyacı, bir moral gücü olduğunu biliyoruz." dedi. Konuşmasında törene katılanlara teşekkür eden Alışık, "Çolpan İlhan Sanata Değer Katan Kadınlar Ödülü"nü Gönül Orbey'e takdim etti.

Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri sahiplerini buldu - Sayfa 3

EN İYİ ERKEK OYUNCU ÖDÜLÜ Yılın en başarılı erkek oyuncusu ödülüne Ankara Devlet Tiyatrosu'ndan "Felatun Bey ile Rakım Efendi" oyundaki rolüyle Bülent Çiftçi değer bulundu...

Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri sahiplerini buldu - Sayfa 4

EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLÜ Törende, yılın en başarılı kadın oyuncu ödülüne Ankara Devlet Tiyatrosu'ndan "Gayri Resmi Hürrem" oyunundaki rolleriyle İpek Atagün Gezener (solda) ve Gülin Ersoy değer bulundu...