GÜNCEL

Özcan Deniz ve Aslı Enver çekimlere başladı...

Özcan Deniz ve Aslı Enver'in başrollerinde olduğu Star TV’nin yeni dizisi 'İstanbullu Gelin'in çekimleri önceki gün başladı.

Özcan Deniz ve Aslı Enver çekimlere başladı... - Sayfa 1

Özcan Deniz'in Star TV'de yayınlanacak yeni dizisi İstanbullu Gelin'in çekimleri başladı...

Özcan Deniz ve Aslı Enver çekimlere başladı... - Sayfa 2

Bursa’nın güçlü ve köklü bir ailesinin etrafında gelişen dillere destan bir aşk hikayesini konu alan “İstanbullu Gelin” in başrol oyuncuları Özcan Deniz ve Aslı Enver kafede gerçekleştirilen çekimlerde uyumları ve neşeli tavırları ile dikkat çektiler. İkili çekim aralarında objektiflere gülümseyerek poz vermeyi de ihmal etmedi.

Özcan Deniz ve Aslı Enver çekimlere başladı... - Sayfa 3

Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek Ali Aydın tarafından senaryolaştırılan projenin, yönetmen koltuğunda ise Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş birlikte yer alıyor.

Özcan Deniz ve Aslı Enver çekimlere başladı... - Sayfa 4

İstanbullu Gelin dizisiyle ilgili kamuoyuna yansıyan ilk fotoğraflarda Meryem Uzerli de yer alıyordu... Ancak Uzerli, İstanbul'lu Gelin'in kadrosundan çıktı ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da oynamaya başladı... Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Murat Akpınar, Fatih Koyunoğlu, Dilara Aksüyek ve Nesilhan Yeldan’ın paylaştığı “İstanbullu Gelin”in yakında Star TV'de ekrana gelmeye başlayacağı açıklandı...