GÜNCEL

‘Ölene Kadar’ dizisinin bilinmeyenleri!

Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan 'Ölene Kadar' adlı dizinin kamera arkasında çalışanlar, oyuncuların sette nasıl olduklarını anlattı... 'Ölene Kadar' dizisi oyuncuları ne yerler, ne içerler, nasıl mutlu olurlar?

‘Ölene Kadar’ dizisinin bilinmeyenleri! - Sayfa 1

Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan 'Ölene Kadar' adlı dizinin kamera arkasında çalışanlar, oyuncuların sette nasıl olduklarını anlattı... 'Ölene Kadar' dizisi oyuncuları ne yerler, ne içerler, nasıl mutlu olurlar? Setin gizli kahramanları anlattı...

‘Ölene Kadar’ dizisinin bilinmeyenleri! - Sayfa 2

SEVGİ TÜMEN (Reji Koordinasyon): Engin Akyürek için sette iki farklı kişi var diyebiliriz. Birincisi, her sabah sete güler yüzü ile gelip bizi neşelendiren Engin Akyürek, diğeri ise çekim alanına adım attığı anda 'Dağhan' olan Engin Akyürek. İkincisini hayranlıkla izliyoruz ama birincisiyle çok eğleniyoruz. Set aralarında boşluğumuz olursa yanına gidip hayattan, sinemadan, insanlardan, kitaplardan konuşuyoruz. Onun için setin en disiplinlisi ve en azimlisi diyebilirim. Birinci gün işine nasıl başladıysa bugün de aynı motivasyonla, aynı planlı haliyle işine devam ediyor.

‘Ölene Kadar’ dizisinin bilinmeyenleri! - Sayfa 3

ALİ DİNÇ (Hazırlık ve Time Code Asistanı): Bir keresinde Engin Akyürek ve Ragıp Savaş'ın oynadığı bir sahnede küçük bir kurye rolü vardı. Kuryeyi de ben canlandıracağım. Sahne gereği Akyürek'in "İşin bittiğinde üzerindeki kostümü bize verir misin?" demesi, benim de "Bagajda yedeğim var" deyip sahneden çıkmam gerekiyor. Tabii ki böyle olmadı! Herkesle anlaşıp bana şaka yapmışlar. "Bagajda yedeğim var," dedim, sahneden çıkamaya hazırlanıyorum, Akyürek "Olmaz, biz üzerindekileri istiyoruz" dedi. Ragıp Savaş gözlüğümü, Engin Akyürek ceketimi aldı ve bütün set kahkahaya boğuldu.

‘Ölene Kadar’ dizisinin bilinmeyenleri! - Sayfa 4

ERDAL BALİ (Sanat Yönetmeni): Fahriye Evcen ile çalışmak çok keyifli. Her güne gülerek, eğlenerek başlar. Sabah sete ilk geldiği anda yüzündeki gülücükle ekibin neşe kaynağı olur. O setteyken her anımız komik geçer. Mutlu olmak için neden aramaz, her ortamdan keyif alır. O, setin en doğal ve komik kadınıdır.