GÜNCEL

O yorum Hadise'yi çileden çıkardı! Olay sözler

45. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde giydiği kıyafetle alay konusu olan Hadise, modacı Gülşah Saraçoğlu'ndan da "Şapka olmamış, göğüsler fırlamış" yorumunu alınca çileden çıktı.

O yorum Hadise'yi çileden çıkardı! Olay sözler - Sayfa 1

Ünlü popçu Hadise, geçtiğimiz günlerde 45'incisi düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde giydiği kıyafetle bir anda eleştiri oklarının hedefi oldu. Yaklaşık 45 bin lira harcadığı 'Dior' marka kıyafetin kendisine yakışmadığı iddia edildi.

O yorum Hadise'yi çileden çıkardı! Olay sözler - Sayfa 2

Hatta ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, konuk olduğu Kanal D'deki 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programında kıyafetin çok yazlık olduğunu söyleyip, "Şapka olmamış, göğüsler fırlamış" yorumunda bulundu. Gelen eleştirilere daha fazla dayanamayan Hadise ise, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak isyan etti.

O yorum Hadise'yi çileden çıkardı! Olay sözler - Sayfa 3

Altın Kelebek'te çektirdiği fotoğrafları paylaşan Hadise, fotoğrafın altında hem İngilizce hem de Türkçe bir mesaj yayınlayarak şunları söyledi; "Dikkatimi çeken bir noktayı sizinle paylaşmak istiyorum. Kadınların, kadınlara yaptığı bu iğrenç yorumlar neden? Bir ödül töreni yaşadık, herkes içinde mutlu olduğu ve güçlü hissettiği kıyafetleri giydi.

O yorum Hadise'yi çileden çıkardı! Olay sözler - Sayfa 4

Beğenmemek ve eleştirmek ayrı, kimse beğenmek zorunda değil ama neden hep kadın sanatçıları, oyuncuları konuşuyoruz? Kilo almış, göğsü fırlamış, frikik vermiş gibi onlarca iğrenç yorum!