GÜNCEL

Murat Başoğlu yeğenini suçladı! Tecavüz detayı bomba

BODRUM'da bir teknede yeğeniyle görüntülenen sunucu Murat Başoğlu, hakkında çıkan intihar iddialarını yalanladı.

Murat Başoğlu yeğenini suçladı! Tecavüz detayı bomba - Sayfa 1

Geçtiğimiz yaz yeğeni Burcu Başoğlu ile görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu'nun intihara teşebbüs ettiği ileri sürüldü. Basında intihar ettiği şeklinde yer alan haberler üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Murat Başoğlu "Ne yazık, ne yazık! Yaklaşık bir yıldır yalan üzerine yalan yazanlar şimdi de intihar ettirdi. Benim 14 yaşında bir oğlum olduğunu unutuyorsunuz" dedi.

Murat Başoğlu yeğenini suçladı! Tecavüz detayı bomba - Sayfa 2

''YEĞENİM BENDEN 150 BİN DOLAR İSTEDİ'' Konuyla alakalı Beyaz TV'ye açıklamalarda bulunan Murat Başoğlu, "Hayatım boyunca yeğenimi 3 kez gördüm. Yeğenimle hayatım boyunca samimi değildim. Kendisi beni doğum günlerimde arardı. Zaten yurtdışında eğitim aldı. Üstelik ağabeyim ile de görüşmezdik, mesafeliydik. Yeğenim ile eşim sık sık görüşürdü. Yeğenim görüntülerin olmadığını öğrenince benden 150 bin dolar istedi. Ben de, 'Saçmalama ne parası istiyorsun' deyince, 'Amcam bana tecavüz etti' diye iftira atarım dedi. Görüntü ortaya çıkınca para isteği ortadan kalktı. İşte bu yüzden kumpas olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.'' ifadelerini kullandı.

Murat Başoğlu yeğenini suçladı! Tecavüz detayı bomba - Sayfa 3

YURTDIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI VAR: Murat Başoğlu yeğeniyle olan ahlaksız ilişkinin ardından evini satıp yurt-dışına gitmek istemiş ancak mahkeme davanın karar bağlanmasına kadar Başoğlu'nun yurt-dışına çıkmasına izin vermemişti.

Murat Başoğlu yeğenini suçladı! Tecavüz detayı bomba - Sayfa 4

BURCU BAŞOĞLU SKANDALI NEYDİ: Fotoğrafta yer alan sarışın kadın Burcu Başoğlu, Murat Başoğlu'nun öz yeğeni. Murat Başoğlu geçtiğimiz yaz bir kadın ile teknede cinsel ilişkiye girerken görüntülendi. İlk anda bu olay Murat Başoğlu'nun eşi Hande Bermek'i aldatması olarak medyaya yansıdı. Murat Başoğlu'da kadının Rus uyruklu olduğunu söyledi. Ancak asıl skandal yabancı dediği kadının öz yeğeni çıkması ile patlak verdi. Rezillik sonrasında Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu eşlerinden boşandı.