GÜNCEL

Meriç Erkan Esra Erol'u çok kızdıracak; reyting uğruna....

Esra Erol'un sunduğu izdivaç programına katılan ve burada kendine eş arayan Meriç Erkan, dönen dolabı bir bir anlattı.

Meriç Erkan Esra Erol'u çok kızdıracak; reyting uğruna.... - Sayfa 1

Bir dönem Esra Erol'un sunduğu izdivaç programına katılan ve burada kendine eş arayan Meriç Erkan, dönen dolabı bir bir anlatarak "Türk halkından özür diliyorum" dedi. Peki bu izdivaç dünyasının gerçekleri neydi nasıl şöhret olunuyordu. İzdivaç programına katılan Meriç Erkan programdan ayrıldıktan sonra tüm gerçeği gün yüzüne döktü.

Meriç Erkan Esra Erol'u çok kızdıracak; reyting uğruna.... - Sayfa 2

Evlilik programları çıktığı ilk dönemde herkes tarafından merakla izleniyor ver takip ediliyordu. Kimi isim programın reytingini yükseltmek için kavga çıkardı. Kimi ise şekilden şekle girerek sosyal medya fenomeni oldu. Son zamanlarda iş daha da büyüdü ve dizi piyasasında oyuncu kalmamışcasına bu programlarda evlenmeye gelen kişiler oyunculuğa soyundu.

Meriç Erkan Esra Erol'u çok kızdıracak; reyting uğruna.... - Sayfa 3

MERİÇ ERKAN HER ŞEYİ BİR BİR ANLATTI Geçen akşam Bakırköy'de bulunan bir mekandan çıkarken görüntülenen Ahu Tuğba'nın unutulmaz aşkı Meriç Erkan, katıldığı evlilik programına dair herkesi şoke eden itiraflarda bulundu. Meriç Erkan'ın bu itirafları adeta buz dağının sadece görünen kısmı dedirtti.

Meriç Erkan Esra Erol'u çok kızdıracak; reyting uğruna.... - Sayfa 4

"YÜZDE DOKSANI KURGU" Esra Erol'un sunuculuğunu üstlendiği "Esra Erol'da" programına katılan ve programdan olaylı bir şekilde ayrılan Meriç Erkan, programın mutfağını gözler önüne serdi. Meriç Erkan evlilik programları adı altında oradaki gözde ve revaçta olan oyunculara haftalık para ödendiğini ve insanların evlilik programı adı altında yüzde doksanının kurgu olduğunu tamamen dizi konseptine geçmiş oyunlarla halkı kandırarak gerçekmiş edasında servis edildiğini söyledi.