GÜNCEL

Kurtlar Vadisi ekibi yeni film çekiyor! İşte ayrıntılar

15 Temmuz'dan 2 ay önce Kurtlar Vadisi Darbe internet sitesi için alan adı alan Pana Film ekibi şimdi de Kurtlar Vadisi Vatan çekiyor.

Kurtlar Vadisi ekibi yeni film çekiyor! İşte ayrıntılar - Sayfa 1

Kurtlar Vadisi ekranların en uzun süre devam eden dizisiydi. Necati Şaşmaz'ın başrolünü üstlendiği dizi yeniden izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Kurtlar Vadisi dizisinin yapım şirketi Pana Film yeni bir açıklama yaptı. Vadi sevenler için güzel haber geliyor.

Kurtlar Vadisi ekibi yeni film çekiyor! İşte ayrıntılar - Sayfa 2

Necati Şaşmaz'ın başrolünü oynadığı ekranın en uzun soluklu dizilerinden "Kurtlar Vadisi", geçen sezon kanal bulamadığı için ekran yolculuğuna ara vermiş, yapım şirketi Pana Film'in patronu Necati Şaşmaz, 15 Temmuz'da darbe girişimini konu alacak "Kurtlar Vadisi Darbe" filmini çekeceklerini açıklamıştı. Ancak yapım şirketi adına bir temsilcinin darbe girişiminden aylar önce "Kurtlar Vadisi Darbe"nin isim hakkını satın almak için başvurduğu ortaya çıkınca ortalık karışmıştı.

Kurtlar Vadisi ekibi yeni film çekiyor! İşte ayrıntılar - Sayfa 3

Şirkete hassas bir dönemden geçildiği için "Kurtlar Vadisi Darbe" isminin hakkı verilmedi. Konuyla ilgili şirkete yönelik yapılan incelemelerden de sonuç çıkmadı. Aradan aylar geçti ve Pana Film, "Kurtlar Vadisi"nin çekimlerine başladı. Merakla beklenen yeni filmin adının "Kurtlar Vadisi Vatan" olduğu ortaya çıktı.

Kurtlar Vadisi ekibi yeni film çekiyor! İşte ayrıntılar - Sayfa 4

Ödüllü yönetmen Serdar Akar, ön hazırlığını da kendisinin yaptığı filmi çekmek için yönetmen koltuğunda oturduğu TRT 1'in "Payitaht Abdülhamit" dizisinin çekimlerine 5 haftalığına ara verdi.