GÜNCEL

Komedyenlerin filmleri gişede resmen çöktü...

Sinemanın 4 büyükleri Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Ata Demirer’in son filmleri, bir önceki yapımlarına kıyasla gişede toplam 7,5 milyon izleyici kaybetti.

Komedyenlerin filmleri gişede resmen çöktü... - Sayfa 1

Sinema izleyicisi sarı kart gösterdi, sinemanın 4 büyükleri Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Ata Demirer’in son filmleri, bir önceki yapımlarına kıyasla gişede toplam 7,5 milyon izleyici kaybetti.

Komedyenlerin filmleri gişede resmen çöktü... - Sayfa 2

SON DÖNEMDE VİZYONA GİREN TEK İSİM YILMAZ ERDOĞAN Yılmaz Erdoğan dışındaki üç ismin filimleri 'seyirci azalan' dönemde vizyona girmemiş. Yılmaz Erdoğan da zaten Ekşi Elmalar ile eski filmlerinin çok ama çok gerisinde kaldı gişede.

Komedyenlerin filmleri gişede resmen çöktü... - Sayfa 3

ŞAHAN GÖKBABAKAR DİKEY DALIŞTA Şahan Gökbakar gişedeki düşüşü en derinden hissedenlerden. 'Osman Pazarlama' bu sene hem ‘Kardeşim Benim’ hem de ‘Dedemin Fişi’ isimli filmlerin gerisinde kaldı. Şahan Gökbakar da bunun üzerine 2017’de ‘Recep İvedik 5’ joker hakkını kullanacak. Filmin vizyon tarihi 17 Şubat.

Komedyenlerin filmleri gişede resmen çöktü... - Sayfa 4

CEM YILMAZ'IN YÜZÜ 7 CÜCELER'DE GÜLMEDİ ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’le 2 milyon barajının altında kalan ünlü komedyen de G.O.R.A'nın devam filmi niteliğindeki ‘Arif ile 216’ ile izleyiciyle buluşacak.