GÜNCEL

Kimdir bu Buket Aydın? Nihat Doğan'ı iki günde çıldırttı

Kanal D kanalının ana haberini Ahmet Hakan'dan sonra sunmaya başlayan Buket Aydın iki günde Nihat Doğan'ı çıldırtıp, Beyaz TV ekranlarından etti peki kimdir bu güzel kadın?

Kimdir bu Buket Aydın? Nihat Doğan'ı iki günde çıldırttı - Sayfa 1

Kanal D kanalının ana haberini Ahmet Hakan'dan sonra sunmaya başlayan Buket Aydın iki günde Nihat Doğan'ı çıldırtıp, Beyaz TV ekranlarından etti peki kimdir bu güzel kadın? Kanal D ana haberin yeni sunucusu Buket Aydın iki günde türkücü Nihat Doğan'ı deli divaneye çevirdi. Nihat Doğan'ın 11 ve 17 yaşındaki iki kız çocuğunu alıkoyma olayını üst üste iki gün ekrana taşıyan Buket Aydın, şimdi onun bir numaralı hedefi oldu. Nihat Doğan dün Beyaz TV ekranından bugün ise twitterdan ona yürüdü... Kolundaki saatten 'köfte' dudaklarına kadar işte Nihat Doğan'ı çıldırtan Buket Aydın...

Kimdir bu Buket Aydın? Nihat Doğan'ı iki günde çıldırttı - Sayfa 2

NİHAT DOĞAN İLE BUKET AYDIN KAPIŞMASI : Buket Aydın Kanal D ana haber koltuğuna Ahmet Hakan'dan sonra oturdu. Son iki günde Kanal D'yi yaptığı Nihat Doğan haberi ile gündeme oturttu. Buket Aydın kimdir sorusunun yanıtını geçmeden önce sizlere Nihat Doğan kapışmasının kısa özetini geçelim.

Kimdir bu Buket Aydın? Nihat Doğan'ı iki günde çıldırttı - Sayfa 3

NİHAT DOĞAN GÖZALTINDA HABERİ : Buket Aydın Kanal D ana haberde önceki gün Nihat Doğan'ın 11 ve 17 yaşındaki iki kız çocuğunu evinde alıkoymaktan gözaltına alındığını duyurdu. Nihat Doğan haberle küplere bindi ve dün sabah Beyaz TV ekranından Buket Aydın'ı hedef alıp 'Aydın Doğan kalıntısı' ilan etti. Onun bu ithamları sonrasında Buket Aydın koltuğundan olur mu denilirken ikinci gün bombası patladı.

Kimdir bu Buket Aydın? Nihat Doğan'ı iki günde çıldırttı - Sayfa 4

ÇOK DAHA FAZLA ŞEY BİLİYORUZ! : Buket Aydın'ı Nihat Doğan'ın hedef alması durduramadı. Buket Aydın bırakın koltuğundan olmayı haberin devamını getirip bu kez söz konusu kızların babası ve annesinin röportajını yayınladı. Nihat Doğan'la ilgili çok daha fazla şey bildiklerini belirten Buket Aydın canlı yayında şunları söyledi: - "Bu olayın çok daha fazlasını aslında biliyoruz ancak aile ve kızlar için size en steril haliyle aktarmaya çalışıyoruz. Bence Nihat Bey de bunu biliyordur" .