GÜNCEL

Jet Sosyete'de kim kimdir? İşte karakterler

Star'da 18 Şubat Pazar akşamı başlayacak olan Jet Sosyete'de hangi karakteri hangi oyuncunun canlandıracağı belli oldu. İşte o karakterler ve oyuncuları..

Jet Sosyete'de kim kimdir? İşte karakterler - Sayfa 1

Star'da 18 Şubat Pazar akşamı başlayacak olan Jet Sosyete'de hangi karakteri hangi oyuncunun canlandıracağı belli oldu. İşte o karakterler ve oyuncuları..

Jet Sosyete'de kim kimdir? İşte karakterler - Sayfa 2

YAŞAR YÜKSEL / Çağlar Çorumlu Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Usta karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babası. Rutin ve küçük dünyası beklenmedik şekilde şirketin genel müdürü olarak atanmasıyla tamamen değişecek.

Jet Sosyete'de kim kimdir? İşte karakterler - Sayfa 3

MELİKE ŞAHİN / Aslı Bekiroğlu Yakın zamanda ablası Safiye ve eniştesi Yaşar’ın yanına taşınan Melike kendi güzelliğinin farkında olmayan, aşırı gerçekçi, dobra hatta kimi zaman patavatsızlığı ile ailenin diğer fertlerinden oldukça farklı bir kasaba kızı. En büyük ilgi alanlarından biri tarımla uğraşmak olan Melike’nin yolu daha JetSet konaklarına taşındıkları ilk gün Ozan ile kesişecek.

Jet Sosyete'de kim kimdir? İşte karakterler - Sayfa 4

TALİP / Şahin Irmak Mahalledeki ocakbaşının sahibi Talip aynı zamanda Özpamuk Tekstil’in çay ocağını işletmekte. Kendisini bir çalışkanlık abidesi ve başarı hikayesi gören; kendi çapında zengin ve başarılı olmanın formülünü bilen ve sürekli olarak bunu dillendiren bir mahalle delikanlısı. Yaşar’ın şirketten hem mesai arkadaşı ama bir yandan da ona ocakbaşında iş teklif edecek kadar girişimci ruhlu.