GÜNCEL

İşte O Ses Türkiye 2017 finalistleri...

O Ses Türkiye 2017 birincisini belirleyecek final için geri sayım başladı. Peki finale Hadise, Murat Boz, Sibel Can ve Gökhan-Hakan'ın takımından kimler kaldı?

İşte O Ses Türkiye 2017 finalistleri... - Sayfa 1

O Ses Türkiye 2017 birincisini belirleyecek final için geri sayım başladı. O Ses Türkiye yarı finali 16 Mart Perşembe akşamı TV8 canlı yayınıyla ekrana geldi. Peki finale Hadise, Murat Boz, Sibel Can ve Gökhan-Hakan'ın takımından kimler kaldı? O Ses Türkiye'nin önceki sezon birincileri kimlerdi? 2017 O Ses Türkiye birincisi kim olur? Şampiyonluğun favorisi olan yarışmacılar kimler?

İşte O Ses Türkiye 2017 finalistleri... - Sayfa 2

O Ses Türkiye yarı finali 16 Mart Perşembe akşamı canlı yayınla ekrana geldi. Büyük bir heyecana sahne olan yarı finalle birlikte final yarışmacıları belli oldu. O Ses Türkiye'nin büyük finaline Hadise'nin takımından Cihangir Moralı, Dodan Özer, Taylan Bayri; Gökhan-Hakan'ın takımından Resul Aydemir, Keremhan Özdemir ve son olarak Sibel Can'ın takımından Burhan Çatılı kaldı.

İşte O Ses Türkiye 2017 finalistleri... - Sayfa 4

O Ses Türkiye'de Hadise bu sene şampiyon olur mu? Hadise'nin yarı finale kalan 3 yarışmacı bulunuyordu ve bu 3 yarışmacı da finale kalmayı başardı. Yarışmacılarının performansları dikkate alındığında Hadise hiç olmadığı karar O Ses Türkiye birincisini çıkarmaya yakın görünüyor. Yarı finalden de yarışmacılarını kazasız belasız geçiren Hadise Pazar akşamı yapılacak finalin en büyük favorisi olarak görünüyor.