GÜNCEL

Hande Fırat'ın düğününde imam nikahı ve içki tartışması

Hürriyet gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat iş adamı Murat Özvardar ile dün gece evlendi.

Hande Fırat'ın düğününde imam nikahı ve içki tartışması - Sayfa 1

Hande Fırat Murat Özvardar ile dün gece evlendi. Peki Hande Fırat'ın eşi Murat Özvardar kimdir neyin nesidir, ne iş yapar? Hande Fırat'ın düğününe kimler katıldı? 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı facetime görüşmesiyle kariyerinde zirveye çıkan Hande Fırat dün Ankara'da iş adamı Murat Özvardar ile dünyaevine girdi. Herkesin merakla takip ettiği düğüne birçok isim katıldı.

Hande Fırat'ın düğününde imam nikahı ve içki tartışması - Sayfa 2

Aydın Doğan'ın da yer aldığı düğünde Ankara'nın yeni belediye başkanı Mustafa Tuna kıydı. Birçok ismin yer aldığı düğünde Hande Fırat'ın gelinliği de çok merak edildi. Sade bir gelinlik tercih eden Hande Fırat'ı aynı zamanda birçok gazeteci arkadaşı da yalnız bırakmadı. Gelin hep birlikte Hande Fırat'ın düğününde yaşananlara bakalım.

Hande Fırat'ın düğününde imam nikahı ve içki tartışması - Sayfa 3

ERDOĞAN TÖRENDE YOKTU: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini ise AB Bakanı Ömer Çelik, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Murat Ezberci ve Recep Ercan Keskin yaptı.

Hande Fırat'ın düğününde imam nikahı ve içki tartışması - Sayfa 4

Bakan Çelik törende, "Sayın Cumhurbaşkanımız adına burada bulunuyorum. Kudüs'le ilgili toplantısı, telefon trafiği var. Kendisi benim gelmemi istediler. Sayın Cumhurbaşkanının evli çiftlere tavsiyesini herkes biliyor" diyerek evlilik cüzdanını geline takdim etti.