GÜNCEL

Hande Fırat: O telefona 250 bin dolar verdiler satmadım...

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı CNN Türk canlı yayınına bağladığı telefona 250 bin dolar veren işadamları çıktığını ancak satladığını söyledi...

Hande Fırat: O telefona 250 bin dolar verdiler satmadım... - Sayfa 1

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı CNN Türk canlı yayınına bağladığı telefona 250 bin dolar veren işadamları çıktığını ancak satmadığını söyledi... Fırat, düşürüp kırarım korkusuyla telefonu eline alamadığını da anlattı...

Hande Fırat: O telefona 250 bin dolar verdiler satmadım... - Sayfa 2

Hande Fırat’ı Radyo Viva’da Adem Metan’ın programına katıldı. Hürriyet gazetesinin 15 Temmuz’da özel bir sayı ile çıkacağını ve CNNTürk’ün de gün boyu yayın yapacağını ifade eden Fırat, darbe girişiminin en ince ayrıntısıyla ele alınacağını kaydetti.

Hande Fırat: O telefona 250 bin dolar verdiler satmadım... - Sayfa 3

250 BİN DOLAR VERDİLER SATMADIM Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CNN Türk canlı yayınında tarihi konuşmayı yaptığı telefonu Katar ve Suudi işadamlarının 250 bin dolar verdiğini ancak kabul etmediğini de belirten Fırat, Türk işadamlarının da talebi olduğunu söyledi.

Hande Fırat: O telefona 250 bin dolar verdiler satmadım... - Sayfa 4

CUMHURBAŞKANIMIZ "TELEFON HALA SENDE Mİ" DİYE SORUYOR? Hande Fırat şöyle konuştu: “Cumhurbaşkanımız telefonun bende olup olmadığını soruyor. Ben de ‘duruyor’ diyorum. Aydın Bey de soruyor. Kullanmaya korkuyorum. Düşer kırılır diye…”