GÜNCEL

Gonca Vuslateri: Selçuk Yöntem beni meşrubat satarken keşfetti...

Anne dizisindeki oyunuyla kendini bir kez daha herkese ispatlayan Gonca Vuslateri, oyunculuğa nasıl başladığını, Anne dizisindeki Şule'yi ve hayatının bilinmeyenlerini anlattı...

Gonca Vuslateri: Selçuk Yöntem beni meşrubat satarken keşfetti... - Sayfa 1

Gonca Vuslateri, Star TV'nin bu sezonki en gözde işi olarak gösterilen "Anne" dizisindeki rolü ile herkesi bir kere daha kendisine hayran bıraktı... Gonca Vuslateri, nasıl oyuncu olduğunu, oyunculuktaki dönüm noktalarında yolunun kimlerle kesiştiğini ve hakkında bilinmeyenleri Hürriyet'e anlattı... İşte o röportajın çarpıcı bölümleri...

Gonca Vuslateri: Selçuk Yöntem beni meşrubat satarken keşfetti... - Sayfa 2

*** Canlandırdığınız ‘Şule’, hem ekranın en sivri karakteri hem de bir nefret objesi... Siz ona dışarıdan bakınca ne görüyorsunuz? - Şule özeleştiri yapan biri değil. Alacağı eleştiri çok net. Mutluluk körü. Yaşam enerjisini karanlıktan alıyor. Aslında kötü değil ama sığınma ve erk olarak gücü şefkatten değil, ‘Cengiz’ (Dizide ‘Şule’ karakterinin eşi) gibi bir adamdan alıyor. Bu da bir tercih. Ve bunu oynamak benim için büyük zenginlik. Mesela bazen “Şule bu hareketi de yapmaz artık” diyorum. İnanamıyorum. Sonra bir bakıyorum hikâyeye çok girmişim.

Gonca Vuslateri: Selçuk Yöntem beni meşrubat satarken keşfetti... - Sayfa 3

*** Böyle rolden çıkamadığınız zamanlar var mı? - Bu dediğin rahatsızlığa girer. Ama ağır sahnelerden sonra içimden gülmenin gelmediği, eve gidip uyumak istediğim zamanlar oldu. *** Sosyal medyada karaktere bir sürü ağır laf yazıyorlar, sokakta tepki nasıl? - Hiç kötü tepki almadım. Aksine yolda görüp sarılan çok oluyor. Sonuçta karşılaştıkları, hata da yapsa bir anne.

Gonca Vuslateri: Selçuk Yöntem beni meşrubat satarken keşfetti... - Sayfa 4

*** Evet, çocuğunu çöp torbasına koyup çöpe atan bir anne. - Ama aynı zamanda ‘Zeynep Öğretmen’le (Cansu Dere) karşılıklı bir masaya oturup, “Bu defterde senin adın neden yazıyor, neden benim adım yazmıyor” diye ağlayan ve bunu sorgulayan bir anne. Gerçekten çok acayip!