GÜNCEL

Gazetecilerden Hatay çıkartması

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından her yıl gerçekleştirilen “Uluslararası Kültür, Turizm ve Medya Kurultayı”nın bu seneki adresi Hatay oldu. Kurultaya katılan gazeteciler Hatay'ın tarihi ve turistik mekanlarını da gezme imkanı buldu.

Gazetecilerden Hatay çıkartması - Sayfa 1

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından her yıl gerçekleştirilen “Uluslararası Kültür, Turizm ve Medya Kurultayı'nın bu seneki adresi Hatay oldu. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un da katıldığı programda, gazeteciler Kurultay'ın ardından gündemle ilgili merak edilenleri sordu.

Gazetecilerden Hatay çıkartması - Sayfa 2

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan'ın öncülüğünde gerçekleşen programda gazeteciler Hatay'ın tarihi ve turistik mekanlarını da gezme imkanı buldu. Deniz Zeyrek, Sevilay Yılman, Didem Arslan Yılmaz, Rahim Er, Mustafa Şen, Hadi Özışık, Hacı Yakışıklı, Hasan Öztürk, Emin Pazarcı, Bülent Aydemir, Ercan Gürses, Yaşar Taşkın Koç, Yusuf Ziya Cömert, Melik Yiğitel, Serdar Arseven, Nurettin Bay, Nur Özkan, Mehmet Acet, Mustafa Yılmaz, Hasan Bakır, İbrahim Toru, Çetin Altan, Agil Alesger gibi isimlerin katıldığı programda ulusal, yerel ve uluslararası basından daha pek çok gazeteci yer aldı.

Gazetecilerden Hatay çıkartması - Sayfa 3

Hatay gezisinde gazetecilere eşlik eden AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, şehrin önemli ve tarihi mekanlarını bizzat kendisi anlattı. Gezinin ilk durağı Habibi Neccar camii oldu.

Gazetecilerden Hatay çıkartması - Sayfa 4

Ardından dünyanın en büyük mozaik sergileme alanına sahip Hatay Mozaik Müzesini gezen gazeteciler, mozaiklerin eşsiz güzellikleri karşısında adeta büyülendi.