GÜNCEL

Gazeteciler AA Yılın Fotoğrafları oylamasında hangi fotoğrafları seçti?

Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasında oy kullanan gazeteciler ve ünlü isimler bakın hangi fotoğrafları seçti?

Gazeteciler AA Yılın Fotoğrafları oylamasında hangi fotoğrafları seçti? - Sayfa 1

Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasında oy kullanan gazeteciler ve ünlü isimler bakın hangi fotoğrafları seçti? Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasında üç kategoriden birer fotoğraf için oy kullandı.

Gazeteciler AA Yılın Fotoğrafları oylamasında hangi fotoğrafları seçti? - Sayfa 2

Veyis Ateş, "haber" kategorisinde tercihini, Kayhan Özer'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Sırbistan'ın Novi Pazar kentinde kendisine sevgi gösterisinde bulunan bir çocukla sarılma anını gösteren "Erdoğan sevgisi" başlıklı fotoğrafından yana kullandı.

Gazeteciler AA Yılın Fotoğrafları oylamasında hangi fotoğrafları seçti? - Sayfa 3

Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasında, "Haber" kategorisinde Wisam Hashlamoun'un "Direnişin simgesi 16 yaşındaki çocuk", "Yaşam" kategorisinde Cem Öksüz'ün "Türk Yıldızları İzmir'de, "Spor" kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" ile Mario Strmotic'in "Bünyamin Sezer" başlıklı fotoğrafları için oy kullandı.

Gazeteciler AA Yılın Fotoğrafları oylamasında hangi fotoğrafları seçti? - Sayfa 4

Belovacıklı'ya, Milliyet Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün de eşlik etti.