GÜNCEL

Game of Thrones ve House of Cards ne zaman başlıyor?

Pek çok yabancı dizi, seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Peki hangi yabancı dizi ne zaman başlıyor? İşte Game of Thrones’tan House of Cards’a, The Defenders’tan Orange Is the New Black’e bu yazın kaçırılmaması gereken yabancı dizileri...

Game of Thrones ve House of Cards ne zaman başlıyor? - Sayfa 1

GAME OF THRONES (16 Temmuz) Pek çok yabancı dizi, seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Peki hangi yabancı dizi ne zaman başlıyor? İşte Game of Thrones’tan House of Cards’a, The Defenders’tan Orange Is the New Black’e bu yazın kaçırılmaması gereken yabancı dizileri... Milyonların beklediği dizi için büyük gün yaklaşıyor. Yedinci sezonuyla ekrana gelecek olan Game of Thrones’un yeni bölümlerinde Daenerys ile Cersei arasındaki taht savaşına şahit olacağız.

Game of Thrones ve House of Cards ne zaman başlıyor? - Sayfa 2

TWİN PEAKS (21 Mayıs) 1990 yılında yayınlanan dizinin üçüncü sezonu David Lynch ve Mark Frost’un ortak çalışması olarak tekrar seyirci karşısına çıkacak.

Game of Thrones ve House of Cards ne zaman başlıyor? - Sayfa 3

HOUSE OF CARDS (30 Mayıs) Kevin Spacey ve Robin Wright’ın başrolde yer aldığı politik dizi, beşinci sezon bölümleriyle Netflix’te ekrana gelecek.

Game of Thrones ve House of Cards ne zaman başlıyor? - Sayfa 4

ORANGE IS THE NEW BLACK (9 Haziran) Netflix’te ekrana gelecek olan dizinin beşinci sezonunda, kadın hapishanesindeki mahkumlar kendilerine gösterilen muameleye isyan ediyor.