GÜNCEL

FOX TV'nin Vurgun dizisine bomba isim uzun zaman sonra ortaya çıktı

Fox TV'de ekrana gelecek olan, başrollerine Erkan Petekkayya, Deniz Çakır ve Emre Kınay gibi usta oyuncuların yer aldığı Vurgun dizisine bomba bir isim daha katıldı.

FOX TV'nin Vurgun dizisine bomba isim uzun zaman sonra ortaya çıktı - Sayfa 1

Fox TV, Vurgun dizisi için hazırlıklarına son sürat devam ederken dizinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Altan Dönmez'in yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdür'ün kaleme aldığı diziye geçtiğimiz günlerde Altan Erkekli ve Emre Kınay dahil edilmişti. Yeni gelen bilgilere göre bomba bir oyuncu daha kadroya katıldı.

FOX TV'nin Vurgun dizisine bomba isim uzun zaman sonra ortaya çıktı - Sayfa 2

Gold Film'in hazırladığı projede Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay başlıca rolleri paylaşacak. En geç aralık başında sete çıkması planlanan dizide Erkan Petekkaya'nın hayat vereceği Kemal Vardar'ın hemşiresi Asya da kilit karakterlerden biri olarak seyirci karşısına çıkacak.

FOX TV'nin Vurgun dizisine bomba isim uzun zaman sonra ortaya çıktı - Sayfa 3

VURGUN'UN ASYA'SI BEGÜM BİRGÖREN "Vurgun"da 10 yıl komada kalan Kemal Vardar'a gözü gibi bakan Asya hemşireyi canlandıracak oyuncu için titiz bir cast çalışması yapıldı. Sonunda rol için ünlü oyuncu Begüm Birgören'le imza aşamasına gelindiği öğrenildi.

FOX TV'nin Vurgun dizisine bomba isim uzun zaman sonra ortaya çıktı - Sayfa 4

En son Emre Kınay ile Altan Erkekli'yle anlaşılan dizinin oyuncu kadrosunda Begüm Kütük de var.