GÜNCEL

Engin Altan Düzyatan'dan samimi itiraflar Neslişah Alkoçlar'a aslında...

Diriliş Ertuğrul dizisiyle büyük bir hayran kitlesi kazanan Engin Altan Düzyatan, bir dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Engin Altan Düzyatan'dan samimi itiraflar Neslişah Alkoçlar'a aslında... - Sayfa 1

Diriliş Ertuğrul dizisiyle büyük bir hayran kitlesi kazanan Engin Altan Düzyatan, bir dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Eşi Neslişah Alkoçlar ile ilişkisinden bahseden Düzyatan, ''Tanıdıktan sonra aşık oldum'' açıklamasıyla çok konuşulacak gibi gözüküyor.

Engin Altan Düzyatan'dan samimi itiraflar Neslişah Alkoçlar'a aslında... - Sayfa 2

2014 Yılında hayatını Neslişah Alkoçlar ile birleştiren Engin Altan Düzyatan, Hello Dergisi'ne verdiği röportajda evliliğine ve eşi Alkoçlar'a karşı duyduğu aşka dair samimi açıklamalarda bulundu. Diriliş Ertuğrul dizisinde 5 yıl boyunca oynayan ve çok beğenilen Düzyatan, kendi oyunculuğu üzerine de konuştu.

Engin Altan Düzyatan'dan samimi itiraflar Neslişah Alkoçlar'a aslında... - Sayfa 3

Yeni dizisi Kurşun'da bir savcıyı canlandıracak olan Engin Altan Düzyatan, oyunculuğu hakkında, ''Kendimi izlerken çok sert eleştiririm. Gelişmenin yolu da buradan geçiyor. Çünkü oyunculukta her zaman daha fazlası ve iyisi var'' yorumunda bulundu.

Engin Altan Düzyatan'dan samimi itiraflar Neslişah Alkoçlar'a aslında... - Sayfa 4

Eşi Neslişah Alkoçlar ile çok kısa bir sürede evlilik kararı alarak dünyaevine giren Düzyatan, ''Eşimi tanıdıktan sonra ona aşık oldum. Hayatımızı paylaşmak istediğimiz için evlendik'' açıklamasıyla çok konuşulacak gibi gözüküyor.