GÜNCEL

Ekrandaki 'asker' dizisi furyasına sinema da katıldı!..

Bordo Bereliler Suriye filmin galası Kanyon’da yapıldı. 7 Nisan’da vizyona girecek olan filmin galasına oyuncu Bekir Aksoy, Can Nergis ve çok sayıda davetli katıldı.

Ekrandaki 'asker' dizisi furyasına sinema da katıldı!.. - Sayfa 1

TElevizyon ekranlarında peş peşe asker ve polis dizileri gelmeye devam ederken, sinema da aynı modaya ayak uydurdu... Bordo Bereliler Suriye filmin galası Kanyon’da yapıldı. 7 Nisan’da vizyona girecek olan filmin galasına oyuncu Bekir Aksoy, Can Nergis ve çok sayıda davetli katıldı.

Ekrandaki 'asker' dizisi furyasına sinema da katıldı!.. - Sayfa 2

Yapımcılığını 16 Medya’nın yaptığı yönetmenliğini Erhan Baytimur’un üstlendiği Bordo Bereliler Suriye filminde Cenk Ertan, Sedat Mert, Arda Esen, Açelya Elmas, Feyza Çıpa,Tuğba Özay, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Yaşar Uzer, Burak Arslan, Erdoğan Yaprak, Ali Ertem, Oğuz Yağcı, Taner Bahadır, Turgay Atalay, Tayfun Sav, Alper Atak, Kübra Dilara Çelen, Kahraman Sivri oynuyor.

Ekrandaki 'asker' dizisi furyasına sinema da katıldı!.. - Sayfa 3

Bordo Bereliler Suriye filminde Suriye’deki bir terör örgütü tarafından kaçırılan bordo bereli arkadaşlarını kurtarmak için operasyon düzenleyen bir bordo bereli timin mücadelesi anlatılıyor. Mehmet Yüzbaşı idaresindeki tim dön emri almamak için telsizlerini kapatır.

Ekrandaki 'asker' dizisi furyasına sinema da katıldı!.. - Sayfa 4

Galada bir konuşma yapan filmin başrol oyuncu Cenk Ertan, “Akıcı, soluksuz ve heyecanla izlenecek bir film oldu. Seyirciyi sıkmayacak tam tersine ne olacak merakı seyirciyi kilitleyecektir. Emeği geçen herkese teşekkürler. Takdir seyircinin. Cuma günü vizyondayız” dedi. Yönetmen Erhan Baytimur ise “Filmde çok büyük bir emek var. Tüm ekibimi kutluyorum. Son yorum seyircinin” dedi.