GÜNCEL

Çukur'da katliam gibi sezon finali! Bomba isimler veda etti

Çukur’un 11 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan sezon finalinde adete katliam yaşandı. Yamaç Koçovalı, Vartolu, Aliço (Rıza Kocaoğlu) ve Sena Koçovalı'nın (Dilan Çiçek Deniz) dışındaki neredeyse bütün karakterler diziye veda etti.

Çukur'da katliam gibi sezon finali! Bomba isimler veda etti - Sayfa 1

Çukur'un dün yayınlanan 33. bölümünde katliam gibi bir sezon finali ekrana geldi. Medet karakterini canlandıran Mustafa Kırantepe, silahlı saldırıya uğrayan Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil) ile Saadet'i (Boncuk Yılmaz) kurtarmak isterken hayatını kaybetti. Avukat Nazım ( Ahmet Tansu Taşanlar) zehirlediği kardeşi Emrah'ın (Alperen Duymaz) ihaneti ile vurularak öldürüldü. Böylece iki kardeş de Çukur'a veda etmiş oldu.

Çukur'da katliam gibi sezon finali! Bomba isimler veda etti - Sayfa 2

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADILAR: Koçavalı Ailesi, Celasun (Kubilay Aka) ile Akşın'ın (İlayda Alişan) düğününde silahlı saldırıya uğradı. Düğüne sonradan gelen Yamaç Koçovalı (Aras Bulut İynemli) ile Aliço (Rıza Kocaoğlu)Sultan Koçovalı (Perihan Savaş), Ayşe (İrem Altuğ), Nedret (Zeynep Kumral), Muhittin (Nebil Sayın), Metin (Cem Uslu), Kemal (Kemal Yıldıran), Meke Aytaç Uşun) ve Karaca'nın (Ece Yaşar) kanlar içindeki bedenleriyle karşılaştı. Aileden kurtulan olup olmadığı netlik kazanmasa da önünümüzdeki sezon dizide olmayacaklar gibi görünüyor.

Çukur'da katliam gibi sezon finali! Bomba isimler veda etti - Sayfa 3

Aynı anda eve yakın bir yerde silahlı saldırıya uğrayan İdris Koçovalı (Ercan Kesal ) Paşa (Çetin Sarıkartal) ve Emmi'nin (Kadir Çermik) ise kurtulup kurtulmayacakları sorusunun cevabı 2. sezona kaldı.

Çukur'da katliam gibi sezon finali! Bomba isimler veda etti - Sayfa 4

Selim Koçovalı (Öner Erkan ) bileklerini keserek intihar etti ve hayatını kaybetti.