GÜNCEL

ATV'nin dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın Nigar'ı bakın kim çıktı

ATV'nin yeni dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'da Nigar karakterine hayat veren Aydan Burhan'ın son hali çok şaşırttı. Aydan Burhan'ın yıllar içerisindeki değişimine şaşmamak elde değil..

ATV'nin dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın Nigar'ı bakın kim çıktı - Sayfa 1

ATV'nin yeni dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova' önceki akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş gibi isimlerin yer aldığı dizi, ilk bölümüyle zirveyi ele geçirdi. Dizi, 20+ABC1 kategorisinde 6,53 izlenme oranı ve 18,62 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci olup ekrana güzel bir başlangıç yaptı..

ATV'nin dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın Nigar'ı bakın kim çıktı - Sayfa 2

AYDAN BURHAN'I KİMSE TANIYAMADI: ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova çok sevildi. İlk bölümüyle reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova'da bir detay, herkesi çok şaşırttı. Bir Zamanlar Çukurova'da Nigar karakterini canlandıran Aydan Burhan'ı önce kimse tanıyamadı.

ATV'nin dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın Nigar'ı bakın kim çıktı - Sayfa 3

SON HALİYLE ŞAŞIRTTI: Mahallenin Muhtarları dizisinde oyuncu Erkan Can ile yakaladığı başarılı uyumla milyonlar tarafından sevilen Aydan Burhan'ın, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki son hali izleyici çok şaşırttı.

ATV'nin dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın Nigar'ı bakın kim çıktı - Sayfa 4

Son yer aldığı projelerde aldığı kilolar ile gündeme gelen Aydan Burhan’ın iyice kilo aldığı görülürken, ekranı başında onu tanıyanlar, “O eski halinden eser yok şimdi” şarkısını mırıldanır gibi oldu.