GÜNCEL

ATV o diziyi apar topar yayından kaldırdı izleyici şokta!

ATV, izleyici daha sıradaki bölümü izlemeden o diziyi apar topar yayından kaldırdı. Final yapması beklenen o dizinin sessiz sedasız yayından kaldırılması şoke etti. Peki yayından kaldırılan dizi hangisi?

ATV o diziyi apar topar yayından kaldırdı izleyici şokta! - Sayfa 1

ATV ekranlarında final yapması beklenen dizinin sessiz sedasız yayından kaldırılması şoke etti. Peki yayından kaldırılan o dizi hangisi?

ATV o diziyi apar topar yayından kaldırdı izleyici şokta! - Sayfa 2

Elde çekilmiş stok bölümler yayınlanmadan yayından kaldırılan Masum Değiliz'in yerine Kim Milyoner Olmak İster programı konuldu… Masum Değiliz'in son bölmü total reyting sonuçlarında 30.sırada yer almıştı.

ATV o diziyi apar topar yayından kaldırdı izleyici şokta! - Sayfa 3

MESUT YAR KÖŞESİNDE YER VERDİ; Masum Değiliz'in yayından kaldırılması hakkında Mesut Yar köşesinde diziye yer verdi. 'Çok değil 1 ay kadar beklenseydi ve mesela “Masum Değiliz” (atv) dizisi “yaz sezonu” diye adlandırdığımız daha hafif ekranın bir yerine konsaydı böylesine çakılmayabilirdi... İkinci haftadan iddiasını kaybeden en az beş dizi saymazdık. Ya da en azından birkaçı yaz güneşini görebilirdi...'

ATV o diziyi apar topar yayından kaldırdı izleyici şokta! - Sayfa 4

MASUM DEĞİLİZ KONUSU; Lise yıllarından beri ayrılmamış üç yakın arkadaş; Mert, Emir ve Volkan. Mert’in nişanın olduğu gün, aralarında Mert’in nişanlısının kardeşi Umut’un da dahil olduğu büyük bir olaya karışırlar ve bu olay hepsinin hayatını değiştirir. O günden sonra her birinin tutması gereken bir söz, korumak zorunda oldukları bir sır vardır. Ama bu sır o kadar büyüktür ki taşıması o genç bedenlere ağır gelecektir.