GÜNCEL

Alişan'a herkes kızdı ama Eda Erol çok gülmüş...

Şarkıcı Alişan, evlilik hazırlığı yaptığı Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'la ilgili sözleri nedeniyle eleştirilerin hedefindeydi... Herkesin kızıp eleştirdiği Alişan'ın o sözlerine Eda Erol çok gülmüş... Hatta terlik götürmeye de şimdiden hazır...

Alişan'a herkes kızdı ama Eda Erol çok gülmüş... - Sayfa 1

Şarkıcı Alişan, evlilik hazırlığı yaptığı Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'la ilgili sözleri nedeniyle eleştirilerin hedefindeydi... “Çok güzel, çok alımlı, çok seksi, herkesi dönüp baktıracak bir kadınla evlenmek istemezdim. Yanımdaki kadın daha normal olmalı. Öyle de oldu şükür” dedi, hatta “Terliğimi de ayağıma getirecek” diye devam etmişti. Bu sözlere ne diyeceği merak edilen Eda Erol, Habertük'ten Esin Övet'e konuştu... Herkesin kızıp eleştirdiği Alişan'ın o sözlerine Eda Erol çok gülmüş... Hatta terlik götürmeye de şimdiden hazır... İşte Eda Erol'un o sözleri...

Alişan'a herkes kızdı ama Eda Erol çok gülmüş... - Sayfa 2

KAVGA ETTİLER Mİ? - Eda, Alişan’ın söylediklerine kızdın mı? Kavga ettiniz mi? - Yok canım ne kavgası. Biz çok eğleniyoruz. Alişan çok temiz yürekli. Espri yapıyor ama tam tersi algılanıyor. Kesinlikle aramızı bozmadı, daha çok güldük, eğlendik. İnsanların ciddiye alması hayret edici. Alişan’ı benden iyi tanıyorlar. Bence hepsinin gülmesi gerekirken tam tersi oldu.

Alişan'a herkes kızdı ama Eda Erol çok gülmüş... - Sayfa 3

ALİŞAN'A TABİİ Kİ DE TERLİK GÖTÜRÜRÜM - Alişan’a terlik götürür müsün? - Tabii ki götürürüm. Enişteme götürüyorum. Evde birçok yardımcımız olmasına rağmen her zaman “Bir şey içer misiniz, yer misiniz” diye sorarım. Terliklerini götürürüm. Bunlar beni eksiltmez. Ben annemden, büyüklerimden böyle gördüm.

Alişan'a herkes kızdı ama Eda Erol çok gülmüş... - Sayfa 4

BANA 'EDALI, HAVALI' DERLER... - Sence güzel bir kadın mısın? - Ben mi? Yani bilmiyorum ki. Güzellik göreceli bir şey. Kendimi çok güzel bulmuyorum, ama alımlı olduğumu söylüyorlar. Bana “Edalı, havalı” derler. Güzellik değişkendir, kime göre, neye göre.