GÜNCEL

5. Sihirli Mikforon Ödülleri sahiplerini buldu

Final için 3 milyon 150 bin oy kullanılan yarışmada, en çok oy alan radyo ve radyocular 20 kategoride ödüllendirildi...

5. Sihirli Mikforon Ödülleri sahiplerini buldu - Sayfa 1

Fatih Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen "Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri" sahiplerini buldu. Zorlu PSM'de gerçekleştirilen "5. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri" törenine çok sayıda davetli katıldı.

5. Sihirli Mikforon Ödülleri sahiplerini buldu - Sayfa 2

Tanıtım filminin gösterimiyle başlayan etkinlikte, radyo günlerinin geçmişten bugüne uzanan öyküsünü yansıtan ışık, ses ve dans gösterileri yapıldı.

5. Sihirli Mikforon Ödülleri sahiplerini buldu - Sayfa 3

Törende konuşan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, bu yıl ödüller için yaklaşık 500 radyonun başvuru yaptığını söyledi. Demir, final için 3 milyon 150 bin oy kullanıldığını belirterek, "Bu teveccüh, radyocular adına çıktığımız bu yolda ne kadar doğru bir yönde olduğumuzun bir kanaatidir ayrıca. Radyomuzun 90 yıllık bir geçmişi var. Dünyada da 101 yıllık geçmişe sahip. Yaklaşık bir asırdır radyo şu veya bu şekilde bizimle beraber." diye konuştu.

5. Sihirli Mikforon Ödülleri sahiplerini buldu - Sayfa 4

Radyonun, gördüğü işlev açısından en önemli iletişim aracı olarak kendini muhafaza ettiğini vurgulayan Demir, ödül töreninin, kültürel değerlere verdikleri önemin bir nişanesi olduğunu dile getirdi. Demir, sanat camiasının, radyolara ve radyoculara çok şey borçlu olduğunu aktararak, şunları kaydetti: